Magyar Hrvatski
Telefon: +36 (72) 468-683
Mobil:  +36 (30) 543-0232
Email: kovacsgumihaz@t-online.hu
Motorgumi szerviz szerelés centrírozás

A felhasználási területnek és a motor teljesítményének megfelelő abroncs kiválasztása, valamint a motorgumi szereléshez szükséges speciális gépesítettség elengedhetetlen a motorkerékpárok megfelelő gumiszervizeléséhez. Igaz ez az 50ccm-is robogótól a 150LE feletti „szörnyetegekig”, legyen szó utcai, sport, túra, robogó, chopper, cross, enduro, vagy más kategóriákról.motor szervizelésA szükséges ismeretekkel és eszközökkel a mai napig sem sok általános műhely rendelkezik a motorok felépítésének sokszínűsége miatt, éppen ezért is döntöttünk ezelőtt már 10 évvel a motorkerekek gumijavításához kapcsolódó szervizelésének a szakosodására.

Felkészült munkatársaink ismerik a különböző motorkerék és azt körülvevő elemek rögzítési felépítését (sokkal körülményesebb mint egy egyszerű személygépjármű esetén), amely elengedhetetlen a legtöbb modell esetén a kerék „kiszabadításához”, majd biztonságos visszaépítéséhez a motortestbe.

 

A centrírozás:

motor - centrírozás

A centrírozást speciális motorkerék adapterrel végezzük, mellyel 2gramm pontossággal „tökéletesre” centrírozhatóak a különböző méretű motor kerekek.

 

Jelenleg 3 márka motorgumi kínálatát forgalmazzuk közvetlenül a gyártótól, a teljes méretskálán: Bridgestone, Continental, Dunlop. A webáruházban nem látható méretek rendelésre, általában 2-3 napon belül elérhetőek.

 

Szakmai jellegű, vagy az optimális abroncs kiválasztásával kapcsolatos kérdéssel, időpont foglalással bátran keressen minket az elérhetőségeinken, akár Facebook oldalunkon is. www.facebook.com/kovacsgumihaz/Szervizelési díjszabásunk elérhető itt.

Szállítási feltételeink elérhetőek itt.