Magyar Hrvatski
Telefon: +36 (72) 468-683
Mobil:  +36 (30) 543-0232
Email: kovacsgumihaz@t-online.hu
Felni görgőzés

Kiegészítő szolgáltatásként foglalkozunk az alufelnik (könnyűfémfelnik) javításával, teljes körű esztétikai helyreállításával is.

A jó ötvözetből készült alufelnik, amelyek nem túlzottan deformálódtak, vagy nincs túl nagy törés rajtuk, azok általában javíthatóak, és újra üzembehelyezhetőek.

Leggyakrabban a probléma a kátyúk okozta folyamatos eldeformálódásból és a „padkázásokból” ered, de előfordul, hogy ütközés során sérül a felni, de csak olyan mértékben, hogy még kikerekíthető görgőzéssel vagy nyomóhidraulikás eljárással.

A felni kerekítő gép:
felni kerekítőGyakori a könnyűfémfelnik esetén a felületi sérülés is, mikor nincs szükség kerekítésre, csupán újrafestésre, újrafényezésre.


Minden egyes alufelni kerekítési folyamat, görgőzés, hegesztés vagy esztétikai helyreállítás (újrafényezés) egyedi munkaigényt jelent, így a felnivel kapcsolatos munkák esetén mindig egyedi árazás történik.
Néhány felújított felni:


felújított felni 1   felújított felni 2Pontos árajánlatot minden esetben csak a felni személyes megvizsgálása után tudunk adni.